The Japan Steel Works, Ltd. (JSW) on perinteikäs japanilainen ruiskuvalukonevalmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1907. Perustamisestaan ​​lähtien JSW:n toiminnan ydin on ollut monozukuri-periaate, jossa luodaan arvoa hyödyntämällä innovatiivista huipputeknologiaa ja pyritään aina entistä parempaan lopputulokseen vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia ja odotuksia Japanissa ja ulkomailla.

JSW:n pääkonttori on Tokiossa ja koneiden valmistus Hiroshimassa Japanissa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman ruiskuvalukoneita aina pienistä koneista erittäin suuriin koneisiin (sulkuvoimaltaan 30-3000 tn).  JSW:llä on edustajia ympäri maailmaa ja yritys valmistaa ruiskuvalukoneita globaaleille markkinoille vuosittain n. 2500 kappaletta.

JSW:n täyssähköiset ruiskuvalukoneet ovat innovatiivisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Myös energiansäästö ja ympäristöystävällisyys on huomioitu valmistuksessa. JSW-ruiskuvalukoneet ovat asiakaskohtaisesti räätälöitävissä. Koneisiin on saatavilla myös lisäruiskutusyksiköitä.